Hvordan velge riktig garderobe til soverommet - Garderobegutten.no
Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358
 

Hvordan velge riktig garderobe til soverommet

Hvordan velge riktig garderobe til soverommet

De to viktigste tingene på et soverom er sengen og klesskapet. Det burde være en fin balansen mellom stil og komfort. Det er et smart valg å investere i en god seng. Vi mener det også er et smart valg å legge litt penger i en solid garderobeløsning. Med glassfronter vil rommet raskt virke mye større og du får en smart plass til oppevaring av klær og annet.

Hvis du foretrekker rommet rent og enkelt, kan du velge et kompakt design som gjemmer alt. Du/dere bør inkludere stor plass til kleshengere, noen hyller for brettede klær, skuffer for små gjenstander og tilbehør og kanskje til og med noen få hemmelige rom. Alle disse rommene kan forbli skjult bak store skyvedører eller paneler. På denne måten er designen minimalistisk, og du kan bruke muligheten til å leke med farger og former når du pynter resten av rommet.

 

 

For å spare plass på rommet, i stedet for å dedikere en tom vegg til garderoben din, kan du tilpasse og designe kabinettet rundt vinduene. Benytt anledningen til å også inkludere ett eller to koselige vindueskroker. Et nydelig sted å nyte solen med en god bok.

Tenk speilvendte dører for garderoben din, hvis du vil at rommet skal se litt mer romslig ut og åpent. Her er et design med en symmetrisk struktur og en speilvendt dør i midten. Alle variantene som presenteres ovenfor, er fine alternativer for de som foretrekker det vanlige skapet på soverommet. Men det er også en annen mulighet. I stedet for å gjemme alt bak lukkede dører, kan du velge åpen lagring.

 

I dette tilfellet vil du vise alle klær og tilbehør på hengestenger og hyller. Du kan selvfølgelig blande og matche design og stiler og også inkludere noen skuffer. Denne typen lagring kan være et interessant alternativ for et uformelt soverom, eller for et lite rom der et vanlig skap ville oppta for mye plass.