Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Garderobe med skyvedører

 

 

Bestill en gratis befaring og få et tilbud raskt og enkelt på en skreddersydd garderobe med skyvedører. Hos oss går design og funksjonalitet hånd i hånd.

 

 

Skyvedører kan gjøre drømmen om et eget omkledningsrom til virkelighet. Skaff deg skyvedører fra Garderobegutten. Med skyvedører fra gulv til tak kan du lage en innebygd garderobe eller omkledningsrom.

 

Skyvedører fra Garderobegutten har kvaliteter som gjør at de varer, lenge.

 

Skreddersydde skyvedører for ethvert rom

Skyvedører bidrar til en moderne stil og trenger ikke ekstra plass når de skal åpnes. Vi tilpasser dørene til de målene du ønsker. Dørene kan monteres på flere ulike måter, slik at du får en løsning som er skreddersydd til behov.


Soverommet

Skyvedørsgarderober på soverommet er veldig populært. Det er en enkel måte å få et pent og ryddig soverom på. Du kan enkelt komplettere oppbevaring og garderobe med skyvedører som passer din stil og dine behov.


Stuen

Det er mange som ønsker å maksimere plassen sin og ha innebygde garderobeskap hvor de kan oppbevare tingene sine. Med plassbygde garderober i stuen kan du pent og enkelt fremheve rommet i sin helhet. 


Gangen

Smart og kompakt oppbevaring er det mange som ønsker seg når man prøver å maksimere overflaten sin og samtidig ha plass til mye oppbevaring. Ved å ha en skyvedørsgarderobe i hallen kan du kvitte deg med yttertøy og sko på en elegant måte.

 

Les mer: Tre stilbevisste jenter deler sine beste garderobe- oppbevaringsløsninger.


Skyvedører av kvalitet

Skyvedører fra Garderobegutten har kvaliteter som gjør at de varer, lenge. Vi jobber hele tiden med å velge ut det beste av det beste – alt for å gi deg det ypperste innen skyvedørsgarderobe.


Ditt hjem – ditt valg

Etter dine oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg skreddersyr vi garderobeløsningene. Vi har flere type skyvedørsmodeller med forskjellige egenskaper – velg den modellen som passer akkurat ditt hjem.

 

Hos Garderobegutten har du valgmuligheter. Du kan velge mellom forskjellige varianter, farger, overflater og materialer for å bygge en garderobe i din stil.

 

Populære skyvedører

Hos Garderobegutten har du valgmuligheter. Du kan velge mellom forskjellige varianter, farger, overflater og materialer for å bygge en garderobe i din stil.


Skyvedører med speil

Garderobeskap med speil er et svært populært valg både til soverom og gang. Dette er en garderobeløsning som gir et moderne utseende, og med små justeringer glir de også inn i et retro uttrykk. Skyvedører med speil skaper en illusjon av et større rom, og passer utmerket til en garderobe i et mindre rom.


Les mer:
garderobeløsning gang.


Skyvedører med hjul

Systemer med doble sett med hjul mot bunnskinnen er en funksjon som tilfører en ekstra dimensjon til komfortopplevelsen. Skyvedørene kan da brukes lett og lydløst, som raskt vil være en kvalitetsfordel du utvilsomt vil sette stor pris på i lengden.


Skyvedører med glass

Skyvedører i glass har en tradisjonell, men også trendy industriell look. En skyvedør i glass både deler av og binder rommene sammen. Glassfelt skaper romfølelse og slipper dessuten inn naturlig lys. 

 

Her kan du også velge mellom gjennomsiktig eller sladdet glass. Gjennomsiktig glass gir innsyn, lys og skaper et bilde av et større rom. Sladdet glass gir et mer diskret utseende hvor man ikke kan se gjennom skyvedørene.


Hvorfor velge en skreddersydd skyvedørsgarderobe?

Fordelen med en skreddersydd garderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være. Det gjelder både utseende, design og innhold.

 

Skyvedørsgarderobe er plassbesparende og egner seg like godt på små rom som på store. Hos oss får du skyvedørene dine tilpasset dine ønsker. 


Hvor mye koster en slik løsning hos Garderobegutten?

Prisen påvirkes av flere faktorer. Har du spørsmål angående ditt eget garderobeprosjekt anbefaler vi at du kontakter oss for en gratis befaring slik at vi får en bedre forståelse  av hva du ønsker og trenger av produkter. 

Ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby ekstra gode priser til våre kunder.


Kort om oss

Garderobegutten er en butikk som har levert flere hundre garderobeløsninger til det norske folk. Vi tilbyr hjelp med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning.

Vi tilbyr derfor en uforpliktende befaring og møte slik at vi sammen kan se på hva som passer best til dine behov og ditt hjem.

Ønsker du å ta kontakt med oss er vi tilgjengelig på e-post: [email protected] og telefon: +47 401 74 358 fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager. Vi ser hva som passer inn hos deg!