Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Garderobeløsning – gang

 

 

Gangen og oppbevaring har er en sentral rolle i enhver husholdning. Med skreddersydde garderobeløsninger gjør vi det enkelt å holde det ryddig.
 


I gangen skal sko, jakker, vesker, post, nøkler og sportsutstyr dele oppbevaringsplassen. En funksjonell garderobe vil skape orden og ro til det første rommet man møter når man kommer inn døren. Og uansett hvor mye plass du har, kan vi alltid skreddersy en løsning som passer ditt rom og dine behov.

 

I gangen skal sko, jakker, vesker, post, nøkler og sportsutstyr dele oppbevaringsplassen.


Skreddersydd garderobe

Hos oss finner du utvalg av klesskap i ulike størrelser og design. Vi har garderobeskap i blant annet hvit, eik eller sort. Flere av garderobeskapene og våre skyvedørsgarderober kommer med innebygget speil, noe som reflekterer lyset og gir en større romfølelse.


Våre skreddersydde garderobeløsninger blir laget på bestilling etter dine mål og ønsker.

 

5 ting du trenger til garderoben i gangen

Trenger du noen tips til hvordan du kan holde gangen ryddig og organisert? Tro det eller ei, vi tilbyr løsninger og produkter til garderoben som vil gjøre hverdagen din mye enklere. Vi håper du blir et hint inspirert til når du selv skal sette i gang med innredning av ditt eget garderobeskap fra Garderobegutten.

 

Tro det eller ei, vi tilbyr løsninger og produkter til garderoben som vil gjøre hverdagen din mye enklere.

Få bedre oversikt ved å dele inn kurvene dine

En smart skapløsning er å fylle skapet med uttrekkbare kurver til klær og mindre ting. På den måten er det enkelt å finne ting i morgenrushet. Dersom du deler inn kurvene med avdelere, kan alle ting få sin faste plass.

Med et praktisk kurvsystem blir det lettere å utnytte plassen i garderobeskapet effektivt. Vi har et større utvalg av kurver, hyller og andre smarte løsninger av høy kvalitet som sikrer at du får et funksjonelt og oversiktlig garderobeskap.

 

Gi alle i husstanden hver sin plass 

Kanskje du har ekstra plass i gangen, kanskje ikke. Uansett utgangspunkt burde du ikke si farvel til drømmene om en innbydende og effektiv garderobeløsning. Hvorfor ikke innrede garderoben til gangen med faste plasser til alle i husstanden?

Del garderoben inn i nye seksjoner slik at hvert familiemedlem har sitt eget område. Legg til kroker inn løsningen for enkel oppbevaring av klær og vesker. 


Skap orden med kroker til nøklene dine

Universalkroken gir uendelige bruksområder. Trenger du kroker i gangen for å holde orden, eller noen dekorative knotter å henge sjal og vesker på? I gangen kan du også for eksempel henge nøkler på den, slik at de alltid er lett tilgjengelige når du trenger dem.


Smart oppbevaring i gangen

Inngangspartiet er ofte husets minste rom, allikevel er det gjerne her alt rotet samler seg. En smart måte å utnytte plassen maksimalt på er å kombinere hyller med ulik dybde. Du kan for eksempel oppbevare skoene til barna eller skopussesett innenfor støvler med høyt skaft.


Få veskene opp fra gulvet

Heldigvis går det an å få mye plass til oppbevaring i gangen, selv om den er liten, men noen ganger gjelder det å være litt kreativ. Det blir mye enklere å finne små, men viktige ting om de får sin faste plass i gangen. Heng håndveske, nøkler og paraply på en krokrekke på siden av oppbevaringsløsningen din, så finner du dem på null komma niks.

Les mer: Få drømmen din oppfylt med den perfekte walk-in-garderoben.


Gratis og uforpliktende befaring 

Garderobegutten er en butikk som har levert flere hundre garderobeløsninger til det norske folk. Vi tilbyr hjelp med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning.

Vi tilbyr derfor en uforpliktende befaring og møte slik at vi sammen kan se på hva som passer best mulig til dine behov og ditt hjem. 

Velg en forhandler som har fokus på kvalitet og rask levering. 


Lurer du på noe?

Har du spørsmål om tjenestene våre kan du ta en titt på “vanlige spørsmål og svar” under eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt.

Vi minner også om at vi har kundeservice tilgjengelig, enten online gjennom facebook eller telefon: +47 401 74 358 fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager.


Vanlige spørsmål og svar


Hvor mye koster en walk-in garderobe hos dere?

Prisen kommer an på flere faktorer. Har du spørsmål angående ditt eget garderobeprosjekt anbefaler vi at du tar i bruk muligheten for en gratis befaring slik at vi får et godt og oversiktlig bilde av hva du ønsker og trenger. Vi minner om at ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby en ekstra god pris til våre kunder.

Kan jeg få hjelp til oppmåling?

Er du usikker på oppmålingen ber du om uforpliktende pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler i etterkant dersom du ønsker det.

Hvor lang leveringstid har dere?

Alt vi foretar oss skal være tuftet på kvalitet og skal gi våre kunder og samarbeidspartnere en fantastisk opplevelse. Vi har tilbyr alltid gratis frakt og 7-10 dagers leveringstid.

Hvorfor velge en garderobe med skyvedører?

Fordelen med at du velger en skreddersydd garderobe med skyvedører kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold. Skyvedørene tilpasses nøyaktig slik du ønsker dem. 


Kontakt oss

Har du flere spørsmål, store som små, ta også gjerne direkte kontakt med oss på messenger/chat-løsningen på nettsiden vår. Ønsker du en uforpliktende befaring kan du kontakte oss på e-post: [email protected], ringe oss på telefon: +4740174358 eller fyll inn kontaktskjema.