Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Garderobeløsninger – soverom

 

 

På soverommet oppbevarer du gjerne dine viktigste eiendeler, derfor er det fint å ha en praktisk og skreddersydd innredning.

 

 

Ønsker du å bygge praktisk garderobeskap på soverommet for å få mest mulig ut av plassen du har? Vi kan skreddersy en løsning som passer soverommet ditt og resten av dine møbler.

 

Hos oss finner du utvalg av klesskap i ulike størrelser og design. Vi tilbyr alt fra garderobeskap, skyvedører, skyvedørsgarderober og plassbygde garderober.

 

Hos oss finner du utvalg av klesskap i ulike størrelser og design.


God plassutnyttelse

Det finnes en rekke løsninger som hjelper deg å holde oversikt i garderoben din. Egne hyller, stativer eller skuffer for å oppbevare klær, smykker eller sko. Garderoben i dag er så mye mer enn et kjedelig klesskap. Du kan få skreddersydde løsninger som er spesialtilpasset ditt hjem og dine behov.

 

Høye skyvedører utnytter takhøyden på soverommet. Ved å bygge garderoben helt opp til taket, utnyttes plassen maksimalt.


Tips for god plassutnyttelse

  • Det du skal bruke sjeldent kan med fordel ligge i høyden.
  • Velg skuffer fremfor hyller slik at du kan utnytte dybden av skapet 
  • Praktiske og romslige skuffer som kan trekkes ut lager en mer oversiktlig garderobe.

 

For å få det beste ut av dagens smarte garderobeskap løsninger, hjelper vi deg med å analysere hvilke behov og ønsker du har.

 

Les mer om skreddersydde løsninger for din garderobe her.


Garderobe til barnerommet

På et barnerom kan det blant annet lages en plass bak skyvedørene til hyller og kurver for leker og utstyr eventuelt en arbeidsplass som ikke trenger å stå fremme hele tiden. Vi tenker flerfunksjonelt som passer barnerommet for eksempel når det gjelder oppbevaring – spesielt om rommet er lite kan oppbevaringsplassen fungere som en benk eller nattbor.

 

Det kan være lett for barna å holde orden, legge ting på plass og lukke dørene. Mulighetene er mange og vi kan hjelpe deg med å realisere garderobeskap drømmen.


Tips til barnerommet

  • Fest garderobestengene i barnas høyde, slik at de når opp og får bedre oversikt.
  • Garderobestengene og hyller kan flyttes etterhvert som barnet vokser.
  • Gjem bort leker og rot i praktisk oppbevaring i skapet.

Vi tenker flerfunksjonelt som passer barnerommet for eksempel når det gjelder oppbevaring.


Materiale og utseende

Garderobegutten fører garderober med førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med et moderne preg og de beste materialer. Vi har løsninger tilpasset alle rom og ulike typer miljøer, enten du er ute etter plassbesparende funksjoner eller har plass nok til å unne deg litt romslig luksus.

Les mer: Ønsker du en skyvedørsgarderobe med speil?


Skreddersydde løsninger og produkter for familien

Interiør er for mange viktig, garderobeløsningen blir som en del av møblementet i rommet. Våre løsninger og skyvedørsfronter finnes i mange utførelser, enten du velger noe klassisk eller moderne. Våre dyktige ansatte gjør alt for å hjelpe deg med din garderobe og hvordan den skal passe inn med resten av interiøret ditt.

Vanlige spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på det du lurer på? Ta kontakt med oss.


Hvor mye koster en garderobeskap løsning hos dere?

Prisen kommer an på flere faktorer. Har du spørsmål angående ditt eget garderobeprosjekt anbefaler vi at du kontakter oss for en gratis befaring slik at vi får et godt og oversiktlig bilde av hva du ønsker og trenger. Vi minner om at ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby ekstra gode priser til våre kunder.


Kan jeg få hjelp til oppmåling?

Er du usikker på oppmålingen ber du om uforpliktende pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler i etterkant dersom du ønsker det.


Hvorfor velge en skreddersydd skyvedørsgarderobe?

Fordelen med en med en skreddersydd garderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold. Skyvedørene tilpasses dine ønsker. 


Kort om oss

Garderobegutten er en butikk som har levert flere hundre garderobeløsninger til det norske folk. Vi tilbyr hjelp med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning.

Vi tilbyr derfor en uforpliktende befaring og møte slik at vi sammen kan se på hva som passer best mulig til dine behov og ditt hjem.

 

Ønsker du å ta kontakt med oss er vi tilgjengelig på e-post: [email protected] og telefon: +47 401 74 358 fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager. Vi ser hva som passer inn hos deg!