Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Skreddersydd garderobe

 

 

Med gjennomtenkte detaljer og smakfullt design gir vi deg garderoben du har drømt om. Vi hjelper deg å finne de beste løsningene skreddersydd for deg og dine behov.
 

 

Skreddersydde garderober, tilpasset dine behov og ditt hjem, er løsningen du trenger. Vi sørger for at du får en garderobe som passer perfekt til plassen du har til rådighet.


Tilpass garderoben og skap orden!

Vi fører garderober med førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med moderne design og høy kvalitet fra våre leverandører.

Vi fører garderober med førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med moderne design og høy kvalitet fra våre leverandører.


Ønsker du en skyvedørsgarderobe eller walk-in garderobe? Under finner du våre 5 beste tips for deg som vurderer eller er på jakt etter en ny og spesialtilpasset garderobeløsning til ditt hjem.


5 tips til deg som ønsker ny garderobe 


1) Utnytt mulighetene i rommet

Punkt nummer én er selvsagt å skreddersy og tilpasse løsningen til rommet slik at du får mest mulig ut av garderoben. Ta utgangspunkt i utformingen til rommet garderoben skal stå i. Rommets form og lys har alt å si for resultatet. Er det mulighet for en garderobe fra vegg til vegg blir det aller finest, da kan du få garderoben naturlig integrert i rommet.


2) Velg et design du vil trives med lenge

En walk-in garderobe eller skyvedører er en stor og varig investering. Derfor er det lurt å velge et design som ikke er altfor motepreget, men som du personlig vil trives med lenge og som tåler tiden. Du bør gå for kvalitet — fra innerst til ytterst – fra gulv til tak. Våre dører er av ypperste kvalitet, fra skinner, hjul og glassdører til innredningsløsninger.

Hvis du ser etter en walk-in garderobe har du flere grunnformer å gå ut fra. Hvilken form som passer hjemmet ditt avhenger ofte av hvor mye plass og hvilke behov du har. Les videre her for å se på hvilken type walk-in garderobe du burde velge. 


3) Tilpass utformingen etter rom

Skal du investere i skyvedørsgarderobe i gangen, kan det være fint å dra på litt ekstra, ettersom gangen er folks førsteinntrykk av huset ditt. Garderoben i soverommet er det ikke så mange som ser, så der kan du velge rimeligere løsninger.


Finn ut hvordan du velger riktig garderobe til soverommet.


4) Kjøp garderoben hos en spesialist

Kjøp garderoben hos en spesialist med dyktige fagfolk i alle ledd. Hos Garderobegutten jobber det profesjonelle, dedikerte fagfolk i alle funksjoner, fra håndverkere og selgere til montører. Det gir trygghet for deg som kunde gjennom hele prosessen.


Les mer:
Garderobeløsninger for gang. 


5) Ta kontakt med Garderobegutten

Kunden har alltid rett, men garderobegutten er spesialister på å se mulighetene som finnes for rommet ditt. Den beste starten er en befaring, så kan vi som spesialisert presentere valgmulighetene dine. Vi kan skreddersøm av garderobeskap, og vi kommer med råd om hva som passer inn hos deg, basert på dine mål, men også smak og stil.

 

Vi kan skreddersøm av garderobeskap, og vi kommer med råd om hva som passer inn hos deg, basert på dine mål, men også smak og stil.


Gratis og uforpliktende befaring 

Alt vi anbefaler deg som kunde skal være tuftet på kvalitet og gi en god og sømløs kundeopplevelse.

Vi tilbyr hjelp med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning. Vi tilbyr derfor en uforpliktende befaring og møte slik at vi sammen kan se på hva som passer best mulig til dine behov og ditt hjem. 


Gode priser

Vi minner om at ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby en ekstra god pris til våre kunder. Ta kontakt for en hyggelig prat!


Har du spørsmål?

Har du flere spørsmål, store som små, ta også gjerne direkte kontakt med oss på messenger/chat-løsningen på nettsiden vår. Ønsker du en uforpliktende befaring kan du kontakte oss på e-post: [email protected], ringe oss på telefon: +4740174358 eller fyll inn kontaktskjema.