Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Walk-in garderobe

 

Walk-in closet er veldig populært. Om du bygger et nytt hus eller bare pusser opp, vil et walk-in closet være en smart investering for deg.

 

 


Garderobegutten er en ledende aktør i markedet for walk-in garderober, garderobeskap og skyvedører. Få drømmen din oppfylt med den perfekt walk-in-garderoben fra Garderobegutten.

 

Få drømmen din oppfylt med den perfekt walk-in-garderoben fra Garderobegutten.


Skreddersydd innredning

Et walk-in-closet er definisjonen på luksus i hverdagen. Det finnes mange løsninger for å skape et walk-in-closet for tingene og klærne dine, uansett om du har et helt rom du kan sette av til garderoben eller om bare har noen få kvadratmeter å ta av.

Når du innreder ditt walk-in-closet, har du flere grunnformer å gå ut fra. Hvilken form du skal velge, avhenger av hvor mye plass og hvilke behov du har. Vi deler gjerne walk-in garderober inn i tre typer:


U- og L-formen

Et U-formet walk-in-closet krever god plass og gir gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap eller bak skyvedører. En plass å sitte og et stort speil i garderoben gir et estetisk fint uttrykk og er i tillegg praktisk for å finne det riktige antrekket.


Parallell-formen

Hvis du ikke har så mye plass, er et walk-in-closet med to vegger ofte å foretrekke. Det er plass til et åpent garderobesystem med hyller, skuffer og garderobestenger med denne løsningen. På denne måten får du enkelt oversikt over hele din oppbevaring, inkludert interiør, sko og klær i klesskapet ditt.


I-formen

I-formen er den enkleste formen for et walk-in-closet. I-formen opptar kun én vegg, og du velger selv lengden på garderoben, noe som er ideelt i små eller smale rom. Dette er en smart løsning om eventuelt gang eller soverommet er av mindre størrelse, hvor du likevel ender opp med et helhetsinntrykk som både er arealeffektiv og pent å se på.

På denne måten blir innredningen tilpasset rommet sin størrelse, funksjon og dine ønsker.


Les mer:
Designeren delte walk-in garderoben i en høy og en lav avdeling – les hvorfor.

 

Kostnadene ved å bygge om til et walk-in closet vil absolutt være verdt det dersom det betyr større grad av system og orden i hjemmet.


System og orden med walk-in closet

Har du for eksempel dårligere planløsning hjemme som gjør det vanskelig å holde orden og system i oppbevaring og i garderobe, så kan det være verdt å se på muligheter for å forbedre garderobeløsningen.

Kostnadene ved å bygge om til et walk-in closet vil absolutt være verdt det dersom det betyr større grad av system og orden i hjemmet.

Du får full utnyttelse av plassen du har, og garderoben oppfattes nærmest som et møbel. Fordelen med walk-in er at innredningen kan planlegges uten å ta hensyn til dør-skjøter/overlapp. Se bilder for inspirasjon.

 

Skap orden med Garderobegutten

Vi fører garderober med førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med moderne design og høy kvalitet fra våre leverandører. Vi har garderober som passer til alle rom og ulike typer miljøer, enten du er ute etter plassbesparende løsninger eller har plass nok til å unne deg litt romslig luksus.

Vi skreddersyr garderoben din ut i fra hva som fysisk vil passe inn hos deg, men også etter din smak og stil.

Vi anbefaler alltid våre kunder å gå for kvalitet – fra gulv til tak.


Les mer:
Garderobeløsning til gangen.

 

Gratis og uforpliktende befaring 

Alt vi foretar oss skal være tuftet på kvalitet og skal gi våre kunder og samarbeidspartnere en fantastisk opplevelse. 

Vi kan hjelpe deg med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning. Vi tilbyr derfor en uforpliktende befaring og møte slik at vi sammen kan se på hva som passer best mulig til dine behov og ditt hjem. Ta kontakt for en hyggelig prat!

 

Vanlige spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på det du lurer på? Ta kontakt.


Hvor mye koster en walk-in garderobe hos dere?

Prisen kommer an på flere faktorer. Har du spørsmål angående ditt eget garderobeprosjekt anbefaler vi at du kontakter oss for en gratis befaring slik at vi får et godt og oversiktlig bilde av hva du ønsker og trenger. Vi minner om at ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby ekstra gode priser til våre kunder.


Kan jeg få hjelp til oppmåling?

Er du usikker på oppmålingen ber du om uforpliktende pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler i etterkant dersom du ønsker det.


Hvorfor velge en skreddersydd skyvedørsgarderobe?

Fordelen med en med en skreddersydd garderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold. Skyvedørene tilpasses nøyaktig slik du ønsker.


Garderobegutten – Din garderobespesialist

Har du flere spørsmål, store som små, ta også gjerne direkte kontakt med oss på messenger/chat-løsningen på nettsiden vår.
Ønsker du en uforpliktende befaring kan
 fylle inn kontaktskjema.