Vi er tilgjengelig fra klokka 07.00 til 21.00 alle dager +47 401 74 358 Bestill Befaring

Skyvedørsgarderobe – speil

 

 

Skyvedører med speil vil gi rommet en mer åpen og luftig følelse, i tillegg til å spare en del plass. Garderobegutten leverer det du trenger.

 

 

 
Garderobegutten er en ledende aktør i markedet for skyvedørsgarderober med speil, walk-in garderober og garderobeløsninger. Gjør drømmen om til virkelighet med den perfekte skyvedørsgarderoben fra Garderobegutten.


Perfekt lagringsplass 

Det finnes mange garderobeløsninger og skyvedører med speil som tilpasses nøyaktig etter mål, slik at du kan utnytte «dødsoner» på en svært praktisk og plassbesparende måte. Går du for høye skyvedører utnytter du takhøyden maksimalt. Ting du ikke har behov for så ofte kan du med fordel legge i høyden, slik har du mer som til det du skal bruke i hverdagen.

 

Du kan velge mellom en rekke fronter, innredning og uttrykk, slik at garderoben blir funksjonell og gjenspeiler deg og ditt hjem.

En garderobe som gjenspeiler deg 

Fordelen med at du velger en skreddersydd garderobe med skyvedør og speil kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold.

 

Velg Garderobegutten – hos oss er mulighetene mange. Du kan velge mellom en rekke fronter, innredning og uttrykk, slik at garderoben blir funksjonell og gjenspeiler deg og ditt hjem. 


Øke verdien på hjemmet

Mangel på lagringsplass er ikke uvanlig i de fleste husholdninger, og ved å ha en skreddersydd garderobeløsning i huset kan du gjøre det mye mer attraktivt for andre potensielle kjøpere hvis du ønsker å selge i fremtiden.


Speil på garderobedører

Speil på skyvedørsgarderobe vil være nyttig når dagens antrekk skal vurderes. Speil kan i seg selv gi en effekt at rommet ser mye større ut enn det er. Jo større speil, jo lysere og større illusjon kan man få. Et klart speil gir naturlig lys som vil lysne opp rommet.

 

Speil på skyvedørsgarderobe vil være nyttig når dagens antrekk skal vurderes. Speil kan i seg selv gi en effekt at rommet ser mye større ut enn det er.

Les mer: Trender, tips og triks for 2022: Garderobeløsning med skyvedører.


Ting å tenke på når du skal ha ny garderobe

Under er det noen eksempler på hva du kan forvente deg av din nye garderobe.

  • Ønsker du skuffer, hyller eller kurver?
  • Ønsker du lys i garderoben?
  • Hvilken materialer ønsker du?
  • Vil du ha plass til skoene dine i garderoben?


Skyvedører skaper orden

Skyvedører med speil er alfa og omega mot rot og uorden. Skyvedører skaper oversikt og orden – ikke bare på soverommet, i gangen og på kontoret, men også i garasjen 

 

I garasjen kan golfkøller, ski- og sykkelutstyr ligge trygt og oversiktlig bak skyvedører. Slik at du raskt finner frem til tingene dine samt at de holder seg mye bedre også. 


Walk-in garderobe

Hvis du ser etter en walk-in garderobe har du flere type grunnformer å gå ut fra. Hvilken form som passer hjemmet ditt avhenger ofte av hvor mye plass og hvilke behov du har, men ikke la størrelsen på hjemmet ditt være en begrensning om du kan ha en walk-in garderobe, har du en liten bolig er det fullt mulig å etablere et walk-in closet i et lite rom. Du kan ved hjelp av en skillevegg eller skyvedører opprette et walk-in closet på soverommet. 

 

Vi hos Garderobegutten kan lage mange kombinasjoner med eller uten skyvedører med speil. På denne måten lar det deg dra nytte av plassen ved å la klesskapet fylle fra vegg til vegg, og gulv til tak.

 

Kjøp garderoben hos en spesialist med dyktige fagfolk i alle ledd. Hos Garderobegutten jobber det profesjonelle, dedikerte fagfolk i alle funksjoner, fra håndverkere og selgere til montører. Det gir trygghet for deg som kunde gjennom hele prosessen.

 

Les mer: Ser du etter et walk in closet eller ønsker du noe mer skreddersydd deg og ditt hjem?


Profesjonalitet og kvalitet

Vi er veldig opptatt av at det bør være kvalitet både inn og ut. Vi streber alltid etter å tilby våre kunder spennende og banebrytende løsninger. Derfor ønsker vi å ta i bruk moderne og oppdatert teknologi for å gjøre våre produkter best.

 

Vi hjelper deg med alt fra A-Å når det gjelder riktig valg av garderobeløsning.


Materialvalg

Hos oss kan du velge design på skyvedørene selv, ettersom hva din smak og stil er – du får kombinasjoner av speil og glass. Speil får du i tonene klar, sotet, eller bronse, og kan kombineres med klart, sotet, frostet eller farget glass. Du kan velge samme materiale på alle dørene, eller sette sammen dører av ulike materialer og farger akkurat som du ønsker.

 

Skal det være ensfarget hvit eller svart, blankt eller matt, i tre eller annet naturmateriale? Finn din egen stil i vårt store utvalg av farger, materialer og design. Alle våre farger kan kombineres i det uendelige, så du kan tilpasse garderoben etter deg selv. Ta gjerne en titt på nettsiden vår for inspirasjon.

Hos oss har du flere valgmuligheter. Våre rådgivere bistår deg med hjelp i dag. Se for inspirasjon.


Din garderobespesialist

Vi leverer det meste av garderobeinnredning og dører med speil, er du usikker på oppmålingen ber du om en uforpliktende pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler i etterkant dersom du ønsker det.


Hvorfor velge en skreddersydd skyvedørsgarderobe?

Fordelen med en med en skreddersydd garderobe kontra en masseprodusert garderobe, er at du selv bestemmer hvordan den skal være, både når det gjelder utseende, design og innhold. Skyvedørene tilpasses nøyaktig slik du ønsker. Vi tilpasser garderobeløsningen til hvert enkelt rom.


Om Garderobegutten

Våre rådgivere er eksperter på garderobe og innredning. Hos Garderobegutten får du topp kvalitet, enestående kundeservice og lav pris. Vårt mål er å få 100% fornøyde kunder, og det strekker vi oss langt for å oppnå. 


Vi ser mulighetsrommet

Garderobegutten er spesialister på å se mulighetene som finnes for rommet ditt. Den beste starten er en befaring, så kan vi presentere valgmulighetene dine. Vi kan skreddersøm av garderobeskap, og vi kommer med råd om hva som passer inn hos deg, basert på dine mål, men også smak og stil.


Kontakt oss – Vi er tilgjengelig

Vi benytter kun materialer av ypperste kvalitet og har levert flere hundre garderobeløsninger til det norske folk. Vi ønsker å hjelpe deg skape orden i hjemmet ditt.

 

Kontakt oss i dag for veiledning og et godt tilbud. For mer informasjon når du oss alle dager på telefon: +47 401 74 35. Trenger du hjelp? Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

 

Vi minner om at ettersom vi ikke benytter utstillingslokale har vi mulighet til å tilby en ekstra god pris til våre kunder.